Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei, prin Fan Courier si Prioripost.
0
Cosul dumneavoastra este gol!

Termeni si conditii

 1. ELEMENTE DEFINITORII

Compania care administrează site-ul http://www.Estet.ro denumit în continuare Estet, este IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, denumită în continuare IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ înregistrată la Registrul Comertului cu nr. F8/710/2016 şi având Codul Unic de Înregistrare:36696460.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ işi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare.

 1. DREPTUL DE AUTOR

Întregul conţinut al site-ului Estet respectiv, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea Dreptului de Autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru a raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site, ne puteti scrie la contact@Estet.ro

 1. ACCESUL LA INFORMAŢIILE DE PE SITE

IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul Estet şi nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ fără acordul prealabil scris al acesteia.

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU PRODUSE ŞI SERVICII

Produsele şi serviciile sunt oferite în forma în care acestea ne sunt livrate de la producator sau importator şi, de asemenea, în limita stocului disponibil. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu oferă nici o garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.
Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ şi furnizorii săi işi rezervă dreptul să modifice specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanţii mărcilor respective în România. Din acest motiv, IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu işi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul Estet, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci.
IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu răspunde de eventualele defecţiuni ale produselor cumpărate de la magazinele sale. Toată responsabilitatea acestor defecţiuni şi repararea lor revine în sarcina importatorului sau a service-urilor autorizate de acesta. Toate produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ de la acest client.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voinţă şi a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul semnarii de către client a facturii fiscale ce însoţeşte produsul. Factura fiscală ţine loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii şi discuţiile telefonice, prin e-mail şi prin orice alte metode, cu personalul IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, nu constituie acceptări ferme ale comenzii şi deci nu semnifică încheierea contractului la distanţă.

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU PREŢURI

Preţurile prezentate includ TVA (19%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda. Nu există o limită de preţ minimă a comenzii.

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU LIVRARE

Livrarea produselor are o arie de extindere naţională şi, astfel, se va face oriunde în România. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ işi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.
IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ  işi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzantelor legii româneşti. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni înca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmand să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU PLATĂ

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienţii se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ işi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat poştal sau prin ordin de plată; dovada plaţii trebuie trimisă către IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ la adresa de e-mail: contact@Estet.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU GARANŢIA PRODUSELOR

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site, respectiv Estet beneficiază de garanţia practicată de furnizorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie al producătorului, care asigură direct sau prin reprezentanţii săi service pentru produsul respectiv.

 1. LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii care viziteaza site-ul Estet pot face comentarii la adresa acestuia şi a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabilă. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ işi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defaimător, care tulbură în vreun fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice alta formă de spam.
IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu va purta responsabilitatea ţi nici nu va putea fi obligată să plătească vreun un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră ca utilizatorul conferă societaţii IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ şi afiliaţilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum şi dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încat, prin folosirea acestui conţinut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu işi asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continuţului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeaşi limitare a responsabilităţii ca şi restul conţinutului de pe site.

 1. LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII PENTRU LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER.

Site-ul Estet este găzduit de serverele unei terţe firme. Societatea IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Estet.
IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care pot fi accesate prin legături de pe site-ul Estet. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

 1. DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR

Conform legislatiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice in termen de 14 zile calendaristice de la cumpărare. Astfel produsele pot fi returnate , cu condiţia integritaţii acestora (lipsă zgârieturi , crăpături , rupturi, defectelor cauzate de o utilizare defectuoasă sau oricăror alte defecte fizice), a integritaţii şi prezenței tuturor ambalajelor , integritaţii şi prezenței tuturor accesoriilor, dar nu mai târziu de 14 de zile calendaristice de la data primirii produselor de la firma de curierat sau ridicarea lor dintr-un punct de ridicare/ sediu curier/ showroom. Dacă produsul este returnat intr-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acestă clauză se aplică conform O.U.G. 34/2014, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.U.G. 34/2014.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Cererile de returnare se fac fie telefonic, fie se depun la sediul nostru din str. Republicii nr. 28, Brasov. Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului şi ale persoanei care l-a achiziţionat. Pe lângă cerere, dosarul trebuie să conţină factura în original, certificatul de garanţie în original cât şi o copie după cartea de identitate a persoanei pe care a fost facută factura.
Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei. Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu eliberează duplicate pentru certificatul de garanţie.

 1. LEGEA APLICABILĂ - JURISDICŢIA

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Estet şi utilizatori / clienţi / cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente, parţile alegând competenţa instanţelor de pe raza municipiului Bucureşti.

 1. CONCILIERE

Daca intampinati probleme cu o comanda, care nu pot fi rezolvate prin telefon sau email cu operatorii nostri, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul nostru de coordonare a activitatii de vanzare, pentru o conciliere interna gratuita, la adresa de email: contact@Estet.ro sau la numarul de telefon: 0722.599.566.