Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei, prin Fan Courier si Prioripost.
0
Cosul dumneavoastra este gol!

Transport si livrare

Produsele comandate pe site-ul www.estet.ro se pot livra la orice adresă din România, livrarea se va efectua utilizând servicii de curierat rapid precum Fan Curier, Prioripost.


Taxe de Livrare:

 • Livrarea produselor achiziţionate de pe site-ul www.estet.ro este GRATUITApentru comenzile cu valoare totală mai mare de 200 lei (TVA inclus).
 • Pentru livrarea produselor achiziţionate de pe site-ul www.estet.ro unde comenzile au o valoare totală mai mică de 200 de lei se va percepe o TAXĂ DE LIVRARE de 30 lei, TVA inclus.

 

Procesare şi Timp de Livrare:

 • Livrarea produselor se va face într-un interval de minim 2 ore şi maxim 30 de zile , din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalităţile de plată , termen de livrare , stocuri , preţuri ).
 • La solicitarea ta, un operator Estet iţi poate comunica telefonic timpul de livrare pentru fiecare produs, în funcţie de metoda de livrare selectată şi disponibilitatea produsului în stoc.


Garanţia Produselor:

 • Toate produsele sunt însoţite de factură şi certificat de garanţie oferit de producător / importator.
 • Produsele beneficiază de garanţie timp de 1 an în cazul persoanelor juridice şi timp de 2 ani în cazul persoanelor fizice.

 

Siguranţa Livrării:

 • Produsele expediate de către noi sunt sigilate şi ele nu vor fi desfăcute de către Curierul Rapid care va efectua transportul acestora.
 • Pentru orice problemă legată de transportul produsului comandat vă rugăm să ne contactaţi folosind una din metodele de contact afisate pe site.

 


Cum platesc

Iţi oferim cele mai avantajoase metode de plată.

 

Pentru comenzile cu livrare prin Curier Rapid 

Se poate achita :

 • numerarla primirea coletului către reprezentantul firmei de Curierat Rapid.
 • cu cardul bancar online, tranzactiile fiind procesate de MobilPay cu 3D Secure.
 • prin transfer bancarîn baza proformei emise de către noi. În cazul acesta, livrarea produselor se va efectua numai după ce banii intră in contul nostru bancar.

 

Platile online sunt realizate prin procesatorul de plati MobilPay, folosind tehnologia 3D Secure.

Sunt acceptate carduri de debit sau de creditMasterCard sau Visa in lei sau valuta.

Nu exista comision suplimentar la plata cu cardul.

Pentru detalii suplimentare puteti accesa site-ul procesatorului www.mobilpay.ro.

 


Cum Comand

Comandă Telefonică
Poţi efectua o comandă telefonică apelând la unul din numerele de telefon de mai jos.
Un specialist din echipa  EstetmirSilverShop te poate consilia oferindu-ţi un suport tehnic de calitate şi astfel, împreună, îţi putem garanta că produsul ales este cel care se potriveşte cel mai bine activităţii pe care o ai de desfăşurat.

Comandă ONLINE direct pe Site
Comandarea produselor pe site-ul nostru este foarte facilă şi nu implică foarte mulţi paşi, astfel:

 • Selectezi produsul dorit prin apăsarea butonului Adaugă în coş.
 • Vizualizezi Coşul de cumpărăturiprin apăsarea butonului Trimite comanda aflat în submeniul COŞUL MEU 
 • Dacă Coşul de cumpărăturiconţine produsele dorite se va continua prin Autentificare sau Înregistrare, dar ai şi posibilitatea de a face o Comandă rapidă doar prin introducerea unei adrese de email validă.
 • Selectezi metoda de livraremetoda de plată, iar dacă nu te-ai autentificat în cont va trebui să introduci datele de facturare(în cazul în care se doreşte livrarea la o adresă diferită de cea de facturare se va completa şi adresa de livrare).
 • Dacă toate datele completate sunt corecte, se va continua prin acceptarea Termeniilor şi Condiţiilor, apoi se va trimite comanda prin apăsarea butonului FINALIZEAZĂ COMANDA.
 • În cel mai scurt timp posibil veţi fi apelat telefonic de către un specialist EstetmirSilverShop care va confirma comanda dumneavoastră.


Comandă prin email
Poţi comanda foarte simplu de asemenea prin email la adresa: contact@estet.ro
Pentru a putea onora comanda transmisă către noi pe aceasta cale, avem nevoie de următoarele date:

 • Denumirea produsului/produselor şi cantitatea dorită
 • Datele de facturare complete
 • Adresa de livrare
 • Numărul de telefon la care te putem contacta.


Protectia datelor

IORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.estet.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de comenzi online.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electroniceIORDACHE I. ADRIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate (precum nume, prenume, cnp, telefon, adresa, email) sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate si firmelor de curierat in scopul livrarii produselor. (GLS CURIER SRL si FAN COURIER EXPRESS SRL).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată in atentia departamentului de reclamatii, la adresa de e-mail contact@estet.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.